top of page

ONZE PRODUCTEN

Wij voorzien in jouw behoeften

JABLOTRON

Het Jablotron-beveiligingsysteem is zo eenvoudig dat alles te bedienen is met één hand, terwijl u de boodschappen nog vasthoudt in de andere hand. Dit systeem kan één of  meerdere delen van uw woning apart of tegelijkertijd beveiligen door een simpele druk op de knop. Daarnaast kan het systeem natuurlijk met de smartphone bediend worden.

buurtwatchvisual-3.2345.jpg

Honeywell Galaxy

Hikvision is een wereldwijd toonaangevende leverancier van CCTC-oplossingen. Met een uitgebreid en zeer bekwaam R & D-personeel, vervaardigt Hikvision een volledige reeks producten en oplossingen voor een breed scala aan eindgebruikers. 

HIKVISION

Honeywell heeft een breed gamma aan inbraakcentrales waardoor wij altijd kunnen voldoen aan jouw installatie-eisen. Met name bij hogere risico's wordt deze geavanceerde centrale ingezet.

 

HikvisionCameraFinal_edited.jpg
Camerapaal.jpg
Tijdelijke beveiliging bouw/bedrijf/woning

Onze ''BOUWCHECK TOWER'' is een uitstekende oplossing om jouw bouwplaats optimaal te beveiligen. Deze mobiele CCTV-toren kan worden opgebouwd met verschillende camera-types. De beelden zijn zowel live als achteraf in te zien. Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken.

Naast onze Bouwcheck Tower hebben wij ook tijdelijke alarmoplossingen voor bouwketen, bedrijven en particuliere woningen ontwikkeld. Klik op de knop om hiernaar verwezen te worden.

OVER ONS

Professioneel. Uitmuntend. Altijd op tijd.

Goede service begint bij ervaren en vriendelijke professionals. Daarom hebben wij een streng selectieproces voor nieuwe werknemers. Wij zijn van mening dat ons team perfect is voor de branche waarin wij werken en hebben 100% vertrouwen in al onze medewerkers.

Eclectic Security voltooit elk beveiligingsproject binnen de gestelde termijn en met het hoogste kwaliteitsniveau. Met de focus op persoonlijke service, concurrerende tarieven en klanttevredenheid streven we er naar om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Erkend BORG-beveiligingsbedrijf
Samenwerken met Eclectic Security betekent ook samenwerken met een erkend BORG-beveiligingsbedrijf. Indien gewenst leveren wij het beveiligingscertificaat conform de risicoklasse-indeling, dat voldoet aan product- en installatie-eisen die het Nationaal Centrum voor Preventie daaraan stelt. Wij verzoeken u dit vooraf kenbaar te maken zodat een afdoende beveiligingsplan kan worden gemaakt. 

logo-eclectic-ccv.jpg
Image by Matthew Henry

NEEM CONTACT OP

Bachmanstraat 10

2596 JC  Den Haag

email: info@eclecticsecurity.nl

Tel.: 070 - 360 77 48

KvK Haaglanden: 27141146

bottom of page