• Particuliere beveiliging
  • Winkel beveiliging
  • Beveiliging bedrijf
  • Tijdelijke beveiliging voor in de bouw

Beveilig uw winkel / showroom

Regelmatig worden ondernemers geconfronteerd met de materiële schade die inbrekers veroorzaken. Het nemen van inbraakpreventieve maatregelen is daarom pure noodzaak. Bovendien stellen verzekeringsmaatschappijen zulke maatregelen steeds vaker als eis. Eclectic Security staat u graag terzijde bij uw overwegingen. Door u te adviseren bij de aanschaf van een elektronisch inbraaksignaleringssysteem. Maar ook op het gebied van brandmeldingssystemen en/of combinaties van beide systemen, bent u bij Eclectic Security aan het juiste adres. Onze naam is wat dat betreft veelzeggend: wij kiezen het beste voor u.

Daarbij kunt u niet alleen rekenen op de volle 100% inzet van ons, maar ook op een zeer persoonlijke benadering. Uw specifieke situatie vormt immers het uitgangspunt bij al onze activiteiten.

Wij hopen dat de informatie op deze site u een eerste indruk kan geven van onze mogelijkheden. Uiteraard staan wij u ook met alle plezier in een persoonlijk gesprek te woord. Eén telefoontje, fax of e-mail volstaat hiervoor.

TIP: Bepaal met de online risicoklasse-meter in welke beveiligingsklasse uw winkel of showroom valt.

Eclectic Security B.V.
KvK Haaglanden: 141146

Vestiging Den Haag:
Bachmanstraat 10
2596 JC Den Haag

Telefoon: (070) 360 77 48
Vestiging Zoetermeer:
Industrieweg 3 U
2712 LA Zoetermeer

Telefoon: (079) 342 76 74
info@eclecticsecurity.nl